Onze school in beeld

Vlaamse Wiskunde Olympiade

Traditiegetrouw nam Don Bosco Halle dit schooljaar opnieuw deel aan een aantal Vlaamse Olympiades. Leerlingen uit de doorstroomrichtingen Industriële Wetenschappen en Techniek-Wetenschappen toonden zich enthousiast om de strijd aan te gaan met alweer uitdagende edities van de Wiskunde, Fysica  en Biologie Olympiade.

don bosco halle wiskunde olympiade
olympiade wetenschappen 2022

Op woensdag 9 januari namen in gans Vlaanderen 24301 leerlingen deel aan Vlaamse Wiskunde Olympiade & Junior Wiskunde Olympiade. 18 leerlingen van Don Bosco Halle behaalden de cesuur voor de tweede ronde! Het Vlaamse gemiddelde in de derde graad bedraagt 79/150. De gemiddelde score van alle leerlingen van de derde graad van Don Bosco Halle bedraagt 104/150.

De Vlaamse Fysica Olympiade is een wedstrijd waarin leerlingen van de derde graad secundair onderwijs zowel hun theoretische als praktische kennis over fysica testen en mooie prijzen in de wacht kunnen slepen. Maar liefst 12 leerlingen van TTW en TIW gaan door naar de 2de ronde.

Voor de tweede keer namen leerlingen van het 6de jaar Industriële Wetenschappen deel aan de Europese Statistiek Olympiade. Twee van de Don Bosco teams behoren tot de Belgische TOP 20 en krijgen op 7 februari een volgende opdracht voor de halve finale voorgeschoteld.

Onze school / onze richtingen

Het begint bij …

Dit is Don Bosco Halle! Ontdek dé STEM-school voor Halle en de ruime omgeving. Gordels om!

www.beginbijdonboscohalle.be

Projectwerking

Als Don Bosco Halle en Don Bosco Sint-Pieters-Leeuw samenwerken leidt dat 😀 of 🤣 of ☹️,😮😥 en zelfs 😱! Ontdek nu de Emoticonmachine, . 👌 idee, 💪concept, 👏 uitwerking 🙏 resultaat!

De knappe Emoticon machine is tot stand gekomen dankzij de samenwerking met Hogeschool PXL Tech, Lerarenopleiding, Don Bosco Sint-Pieters-Leeuw en Don Bosco Halle.

Deze droommachine van de 5de jaars van Vrije Basisschool Don Bosco in Sint-Pieters-Leeuw helpt je om over je emoties te praten en zal geïntegreerd worden in de werking van de school rond welbevinden.

Bouwen aan onze school

Bekijk ons  youtube kanaal

Wij komen naar je toe!

Benieuwd naar onze infrastuctuur?
Wenst u een digitale wandeling te maken doorheen onze campus?

Dit kan, via een virtuele rondleiding.

EERSTE GRAAD

Ontdek onze schoolwebsite!

Ontdek onze algemene vakken.

Ontdek STEM-wetenschappen!

Ontdek stem-technieken

Ontdek onze bouwprojecten.

Waarom Ruben voor Don Bosco Halle heeft gekozen.

STEM

SPORT

Richtingen in de kijker

X