Welkom !

– Eerst aanmelden, dan inschrijven
– Info in de school
02 363 09 73 of 02 363 09 71

Hoe aanmelden?

Inschrijven gebeurt op school van 1 t.em. 7 juli en 25 t.e.m. 31 augustus (10u tot 12u en 13u30 tot 18u). (geen inschrijvingen op 2 juli en 27 augustus)

Meebrengen: identiteitskaart van de leerling  en de rapporten en het attest dat u krijgt op het einde van het schooljaar.

Herinschrijvingen van leerlingen van 6BSO en 7BSO op 28 juni en van 6TSO op 29  juni.

Voor de overgangsjaren op 30 juni tijdens het oudercontact.
Aanmelden schoolbus

Info: 02 356 29 49

Meer weten over ons toekomstig studieaanbod?

bekijk onze opleidingen
Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Nog een vacature... Mogen we jullie hulp nog eens vragen om te delen? Of zie jij het zitten, dan neem je best zo vlug mogelijk contact op!

Nog een vacature... Mogen we jullie hulp nog eens vragen om te delen? Of zie jij het zitten, dan neem je best zo vlug mogelijk contact op! ... MeerMinder

3 weken geleden
Iedereen begint stilaan in vakantiemodus te raken en dat is de juiste moment om eens na te denken of een job in een leuke school met leuke collegas niets voor jou is. Kijk wat we nog zoeken en misschien zit er wel iets voor jou tussen! Aarzel dan niet en solliciteer! En deze post mag zeker en vast massaal gedeeld worden!

Iedereen begint stilaan in vakantiemodus te raken en dat is de juiste moment om eens na te denken of een job in een leuke school met leuke collega's niets voor jou is. Kijk wat we nog zoeken en misschien zit er wel iets voor jou tussen! Aarzel dan niet en solliciteer! En deze post mag zeker en vast massaal gedeeld worden! ... MeerMinder

4 weken geleden
Wij zijn op zoek naar een leerkracht ... meer info kan je vinden op de afbeelding.

Wij zijn op zoek naar een leerkracht ... meer info kan je vinden op de afbeelding. ... MeerMinder

1 maand geleden

... MeerMinder

1 maand geleden

... MeerMinder

1 maand geleden

... MeerMinder

1 maand geleden
Meer

Wiskunde en wetenschappen! Don Bosco Halle scoort hoog op de olympiades.

LEES MEER

Zet je schrap en ontdek Don Bosco Halle.

Beelden zeggen veel maar kom zeker eens langs op 7 mei tussen 10 en 18u. Elk werkhuis zet de deuren open en maak zo kennis met de richtingen die er allemaal zijn op onze school.

Don Bosco Halle

Opvoeden in een Don Boscoschool gebeurt in het spoor van de salesianen: met geduld en zachtmoedigheid. Onze opvoedingsstijl en opvoedingsmethoden vinden we in de pedagogische ervaringen van Don Bosco en de context waarin we leven. Daarbij willen we onvoorwaardelijk kiezen voor de kant van de jongeren.

Innovatieve school

Don Bosco Halle zal ook in de toekomst blijven inzetten op een kwalitatieve en intensieve begeleiding van onze jongeren naar STEM-richtingen aan hogescholen en universiteiten en arbeidsgerichte finaliteitsrichtingen op TSO, BSO en DUAAL-niveau als voorbereiding op de arbeidsmarkt.

X