Nieuwe leerling?

Het begint bij Don Bosco Halle

Welkom! 

“Waar moet ik naartoe? Heb ik de juiste keuze gemaakt? Zal ik het leuk vinden? Wie zijn mijn leerkrachten?” Op de eerste dag in je nieuwe school spoken er heel wat vragen door je hoofd. Wellicht klopt je hart ook iets sneller dan anders… De directie en de leerkrachten zijn zich hiervan bewust en willen dat je je zo snel mogelijk thuis voelt in onze grote school.
Daarom is de eerste schooldag voor jou een onthaaldag. Je krijgt dus nog geen les maar wel een heleboel informatie over het reilen en zeilen van je nieuwe school.

Binnenbrengen rapporten.

Omdat een correcte oriëntering vanaf de eerste schooldag belangrijk is, vragen we u met aandrang een kopie van het laatste rapport / attest binnen te brengen of op te sturen voor 15 augustus 2019!

Schoolboeken

Ook dit schooljaar worden op school geen boeken meer verkocht. De boekenverkoop wordt uitbesteed aan IDDINK-groep, maar het staat u vrij de boeken te kopen bij een andere boekhandel naar keuze.

Bestelling

De bestelling van de boeken verloopt via internet. Meer uitleg vindt u op onze schoolwebsite.

Betaling

De betaling zal gebeuren per overschrijving na ontvangst van de boeken.

Levering

De boeken worden thuis geleverd, maar u kunt desgewenst ook een ander leveringsadres opgeven. Indien niemand thuis is bij de levering dan maakt IDDINK een nieuwe afspraak.

Schoolmateriaal

Wie intekent voor het basispakket schoolgerief tijdens de verkoopdagen in augustus, ontvangt de bestelling in de loop van de eerste week van september.

LO kleding

Alle ouders van nieuwe leerlingen worden verwacht op de verkoop in augustus. We vragen met aandrang dat u zich op de voorziene datum aanbiedt in de school.

Kluisjes

Je hebt geen vaste klas, dus ook geen vaste schoolbank meer. Op school kan je een kluisje huren om wat schoolgerief in op te bergen zodoende je niet steeds alles moet meebrengen in je boekentas.

X