Goed uitgeruste school

Het begint bij Don Bosco Halle

Gebouwen

Voorbij decennia inversteerde onze school in zowel renovatie van gebouwen als in nieuwbouw.

Het nieuwbouwproject voor onze grafisch- en elektriciteit/elektronica afdeling, een volledige renovatie van onze houtafdeling, een nieuwbouw voor ons duaal competentiecentrum, een opfrissen van de gevel van de eetzaal, vernieuwing sanitair eetzaal, vernieuwing sanitair sportzaal,… dit zijn slechts enkele voorbeelden.

TOEKOMST

Ook komende jaren plant onze school  verschillende nieuwbouwprojecten. Zo zal schooljaar 2019-2020 gestart worden met de bouw van het T-gebouw, een gebouw specifiek ontworpen en ingericht voor onze leerlingen van de eerste graad. Zo zullen er ook specifieke investering gebeuren om nog meer in te zetten op het STEM-verhaal.

ICT

Een team van ICT-coördinatoren bouwden expertise uit op vlak van netwerken, software, smartschoolondersteuning en zo veel meer. Reeds jaren investeren wij zowel in ICT-infrastructuur, software, opleiding, enz… 

Enkele cijfers:

1100 vaste computers

Zowel in klaslokalen als werkhuizen

Volledige WiFi-dekking

Ook voor leerlingen!

135 dataprojectoren

Ieder klaslokaal beschikt over een vaste audio en dataprojectie

Internetverbinding

1gb up- en downloadsnelheid

iPads

iPads op uitleenbasis

HeartSaver op onze school

HeartSaver is een vzw die ervoor ijvert om het aantal publiek beschikbare hartstarters of automatische externe defibrillatoren (AED’s) in België te verhogen door lobbying, bewustmaking en de werving van fondsen om de financiële drempel voor de aanschaf en het onderhoud van hartstarters zo laag mogelijk te houden.

Meer info
X